В забързаното ежедневние често не виждаме нуждата на хората, които

...
 В забързаното ежедневние често не виждаме нуждата на хората, които
Коментари Харесай

Тийнейджърка впечатли млада майка. Тя: Нямате си идея колко мило ми стана

 В забързаното ежедневние постоянно не виждаме потребността на хората, които са към нас, изключително на тези, коино не познаваме. Младо момиче съумя да зарадва непозната жена, помагайки и с дребен жест, който обаче пристигнал в нужния миг.

За историята споделя в мрежата Полина Г., който се придвижвала дружно с детето си със столичното метро. Тя вървяла с детската количка, когато момиче не се поколебало и задържало вратата, с цел да може майката да влезе.

Минути по-късно девойката още веднъж помогнала - задържала и вратата на излизане. Тези дейности били осъществени без каквато и да било подкана, прецизира Полина Г.

Тя споделя, че е впечатлена от държанието на момичето, което било на забележима възраст от 12 - 13 години. " Нямате си концепция какъв брой благо ми стана. Благодаря ти още веднъж, благо момиче! Пожелавам си свят с повече девойки като теб ", прибавя дамата.

Ситуацията се разиграла на станция " Опълченска ". Полина Г. споделя за момента в мрежата, където дребната доброта е посрещната с вълна от утвърждение. Хората приветстват постъпката на младото момиче и считат, че за нея са " отговорни " положителното ѝ сърце и възпитанието, което e получила от родителите си.

Вижте цялата история, споделена от  Полина Г.:

" А пък през днешния ден на метрото на " Опълченска " едно момиченце на към 12-13 година ми задържа вратата на асансьора, с цел да вляза, тъй като бях с бебешка количка и след 1 минута беше горе, с цел да ми отвори вратата, без да съм я молила.

Нямате си концепция какъв брой благо ми стана. Благодаря ти още веднъж, благо момиче! Пожелавам си свят с повече девойки като теб. "

Вижте и мненията на столичани, които не остават равнодушни от направеното положително:
" Децата са огледало на родителите, нека има повече такива, които дават образец на децата си. Браво на това дете и на родителите му! ", счита Ради Х.  " С топло сърчице родено! ", разяснява Боряна А.  " Хвала на родителите и бабите ", отбелязва Ангел Д.  " Децата са положителни ", прибавя Тери С. Ежедневно сме заобиколени от нелепици, хулигански прояви и нападателно държание,  само че сходни случки демонстрират, че положителното е на всички места, а постоянно, с цел да стане факт е нужна само парченце съпричастност.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР